Lahjakorttikaupan sopimusehdot

 Yleiset ehdot

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy:n (2493317-1) lahjakorttikaupan sopimusehtoja sovelletaan Wolkoffin Talon Ravintolat Oy:n (Wolkoffin Ravintola ja Wolkoffin viini- ja olutkellari) ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. Wolkoffin Talon Ravintolat Oy:llä on oikeus päivittää näitä sopimusehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka ovat luettavissa Ravintola Wolkoffin kotisivuilla. Wolkoffin Talon Ravintolat Oy ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on Wolkoffin Talon Ravintolat Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella. Myyjällä on oikeus perua tehty tilaus tai purkaa kauppa, mikäli yleisiä sopimusehtoja tai palvelukohtaisia erityisehtoja on rikottu.

Asiakas ja tietosuoja

Kauppasuhteessa noudatetaan soveltuvaa Suomen ja EU:n lainsäädäntöä kuluttajakaupan, markkinoinnin ja mainonnan osalta. Asiakas on velvoitettu luovuttamaan yhteystietonsa, jotka sisältävät asiakkaalta vähintään nimen ja sähköpostiosoitteen. Yritysasiakkaat ovat velvoitettu luovuttamaan yhteystietonsa, jotka sisältävät nimen ja sähköpostisoitteen lisäksi tapauskohtaisesti myös puhelinnumeron, yrityksen y-tunnuksen sekä laskutusosoitteen. Asiakkaan tiedot tallentuvat lahjakorttikauppamme rekisteriin, tietoja emme luovuta eteenpäin markkinointi tai mainonta tarkoituksiin. Tiedot säilyvät yrityksen sisällä ainoastaan lahjakorttikaupan takana toimivalla alustalla.

Osto-, maksu- ja toimitustavat

Sähköisen lahjakortin ostaja tilaa PDF-muotoisen lahjakortin joko omaan sähköpostiosoitteeseensa tai vaihtoehtoisesti suoraan lahjan saajan sähköpostiosoitteeseen. Lahjakortin voi kukin kuluttaja ostaa sille summalle, minkä itse määrittelee. Lahjakortti ei sisällä arvonlisäveroa ostohetkellä, arvonlisävero ovat tuotteissa ja palveluissa, jotka sillä ostetaan. Lahjakorttikaupastamme ostetut sähköiset lahjakortit maksetaan ostohetkellä verkkopankkimaksulla ja toimitetaan ostajan määräämään sähköpostiosoitteeseen heti kun ostajan maksusuoritus on rekisteröitynyt järjestelmään. Suoraan ravintolastamme ostetut pahviset lahjakortit maksetaan oston yhteydessä pankkikortilla tai käteisellä, yritysasiakkaat voivat maksaa myös laskutuksella. Mikäli lahjakortti tilataan ravintolalta postitettavaksi ostajalle, lisäämme kustannuksiin 10,00 euron käsittelykulun.

Peruutusehdot

Lahjakortin ostajalla on oikeus peruuttaa veloituksetta Wolkoffin Talon Ravintolat Oy:n lahjakorttikaupan kautta tehty lahjakortin tilaus 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun ostaja tai lahjakortin saaja on vastaanottanut lahjakortin. Maksu palautetaan samalla maksutavalla, jota kuluttaja on käyttänyt. Palautusoikeutta ei kuitenkaan ole, mikäli lahjakortti on jo käytetty kokonaan tai osittain, palvelun ajankohta on jo varattu tai palveluntarjoaja on aloittanut valmistelut palvelun suorittamiseksi. Lahjakortti mitätöidään tilauksen peruutuksen yhteydessä. Palautusasioissa ole yhteydessä ravintolaamme.
Suoraan ravintolasta haettua ja ostettua lahjakorttia ei voi peruuttaa.

Lahjakortin voimassaolo ja käyttö

Lahjakortti on voimassa yhden vuoden lahjakortin ostohetkestä lähtien. Esimerkiksi: Lahjakortti on ostettu 22.12.2020 jolloin lahjakortin viimeinen käyttöpäivä on 22.12.2021. Lahjakortin voi tämän käyttövuoden aikana käyttää yhdellä tai useammalla käyntikerralla. Lahjakortilla voit ostaa sekä ravintolan että viini- ja olutkellarin tuotteita.

Lahjakorttia et voi vaihtaa rahaksi. Ravintolalla ei ole velvollisuutta pidentää lahjakortin voimassaoloaikaa.