Ruoka & Juoma

Laadukas

Ruoka & Juoma

Keittiöpäällikkö Karo Sintonen käyttää keittiötiiminsä kanssa ruokien valmistuksessa aina laadukkaita kausituotteita. Ruoka-ainekset haetaan mahdollisimman usein pieniltä lähituottajilta.

Wolkoffilla otamme inspiraatioita Skandinaavisista, mutta myös kansainvälisistä kettiöistä. Kaikki annokset valmistamme huolellisesti paikan päällä.

Voimme myös ylpeillä kesäisin takapihallamme olevasta runsaasta yrittipuutarhasta – käden ulottuvilla tuoreita yrttejä parhaimmillaan.

Me rakastamme laadukasta ruokaa, kuten sinäkin. Ethän myöskään unohda ainutlaatuista sekä runsasta & laadukasta juomavalikoimaamme. Kysy suosituksia tarjoilijoilta.

 

 

RAVINTOLA LOUNAS

RAVINTOLA LOUNAS

LOUNAS

WOLKOFF LAADUKAS LOUNAS

Lounas on tarjolla ma – pe 11.00 – 14.00.
Hinta 12,50 €/ henkilö.

Lounas sisältää runsaan ja laadukkaan salaattibufeen, päivän keiton sekä yhden pääruoan kahdesta vaihtoehdosta – pääruoka tarjoillaan annoksena pöytään. Tarjolla on myös joka päivä tuoretta, paikan päällä leivottua leipää.

Palan painikkeeksi voit nauttia kahvia tai teetä.

[hr type=”flower

Ravintola Illallinen

Ravintola Illallinen

Illallinen

WOLKOFF LAADUKAS ILLALLINEN

Ma – Pe 17 – 23, La 16.30  – 23
Viimeiset tilaukset keittiöön 22

 

 

Kellarin purtavat

Kellarin purtavat

WOLKOFF KELLARIN
LAADUKKAAT PURTAVAT

Kellarilla on hyvä valikoima purtavaa pieneen tai isompaankin nälkään. Kaikki annokset ovat Wolkoff laatua & valmistettu Wolkoffin keittiössä.

Tule herkuttelemaan. Kysy myös juomasuosituksia annoksille.

Kellarin valikoimassa mm.:

Munakoisopaistosta
Sienikeittoa
Juustolautanen
Talon suolaisia pähkinöitä

 

Juomat

Juomat

wolkoff kellarin JUOMAT

Wolkoffilla valitsemme juomat pääasiassa pienten tuottajien valikoimista. Meillä on runsas valikoima muun muassa erilaisia viinejä, samppanjoita, oluita.

Haluamme tarjota sinulle erilaisia laadukkaita ja harkiten valittuja juomia kohtuulliseen hintaan. Wolkoffilla voit myös maistaa uniikkeja juomia, joita et löydä muista lappeenrannan anniskelupaikoista.

Tule lasilliselle mihin aikaan tahansa – päivällä, illalla tai myöhempään – pidämme sinusta hyvää huolta.

 

 

tarjoaamme kuohuvaa

Joka maanantai ja tiistai iltaisin, tarjoamme 6 hengen tai isommille ryhmille, jotka varaavat ryhmämenun Ravintolaamme, talon kuohuviinipullon alkujuomaksi.

Soita varaukset: 05 4150 320 ja saat lisätietoa.

 

TEE VARAUS