Tapahtumat

Ne erilaiset

Tapahtumat

 

WolkofF ravintola tapahtumat

winemakers dinner by ettore righetti
PE 30.11. klo 18.30

TILAISUUS ON TÄYNNÄ

Aperetivo
Ettore Righetti Garganega 2017

Antipasti
Savustettua poron paahtopaistia ja pikkelöityjä suppilovahveroita
Punajuuri-lakritsi Graavattua Saimaan lohta
Herkkutatti moussea ja rapeaa rosmariinia
Ettore Righetti Rose

Primi
Herkkutatti kesätryffeli pasta
Ettore Righetti Valpolicella Superiore

Secondi
Fasaania kahdella tapaa, puy linssejä, mustajuurta ja tummaa appelsiinikastiketta
Ettore Righetti Le Doline ja
Ettore Righetti Valpolicella Ripasso

Formaggia
Ubriaco Capra
Ettore Righetti Amarone

Dolce
Suolakaramellia, tummaa suklaata ja kirsikkaa
Ettore Righetti Recioto

79€ (hinta sis. menun ja viinit)

varaukset: info@wolkoff.fi tai 05 4150 320

itsenäisyyspäivän brunssi 6.12.2018

Tänä vuonna juhlistamme Suomen itsenäisyyttä brunssin merkeissä.

Tarjolla on kaksi eri kattausta

11.00-13.00 ja 13.30-15.30

Brunssipöytä:
-Wolkoffin perinteinen perunasalaatti paahdetusta siiklistä
-Piipanojan kylmäsavulohta, uppomunia ja sitrus hollandaisea
-Pikku blinejä sienisalaatilla ja skagenilla
-Ruohosipuli munakokkelia
-Riistamakkaroita ja calvados sinappia
-Valikoima kotimaisia ja eurooppalaisia juustoja lisäkkeineen
-Kotijogurttia, linnoituksen hunajaa ja marja granolaa
-Karjalan piirakoita ja munavoita
-Valikoima tuoretta leipää, talon vaalea leipä ja pähkinäinen mallasleipä
-Tuorepuristettua omenamehua syysomenoista

Brunssipöytään tulee myös täydennystä.

Nämä herkut ainoastaan 35€/hlö

Varaa paikkasi: 05 4150 320 tai info@wolkoff.fi

pikkujoulumenut
16.11. – 21.12. klo 17 alkaen

Ravintola Wolkoffilla on tarjolla pikkujoulumenut 16.11.-21.12.2018 klo 17.00 alkaen. Tarjolla on kaksi eri menuta, Herkuttelijan menussa voi valita pääruuaksi lihaa tai kalaa. Toinen menu on Klassikon ystävä pikkujoulumenu, näet menut alapuolella.

Pöytäseurueelta toivomme yhtenäistä menuvalintaa.

herkuttelijan menu

Herkkutatti kastanja pateeta, tryffelivoikastiketta ja fermentoituja karpaloita

Vasikankieltä, kalamata oliivia ja mallasta

Ankanrintaa ”Szechuan”, confattua porkkanaa ja Calvadoskastiketta
tai
Turska confit, paahdettua sipuli vaahtoa ja kukkakaali ”couscousia”

Luumua, suolakaramellia ja appelsiiniä

56€

Viinipaketti menuille 34 €.
Alkuruuille 2x 10 cl, pääruoka 12 cl ja jälkiruoka 6 cl.

klassikoiden ystävä

Pieniä blinejä, muikun mätiä, smetanaa ja punasipulia

Wolkoffin perinteistä patasorsaa, haudutettua punakaalia ja kermaista riistakastiketta

Ananas Ravioli, bourbon-vanilja mascarponea

52€/hlö

viinipaketti 29€/hlö
alkuruualle 10cl, pääruualle 12cl ja  jälkiruualle 6cl

Varaa paikkasi info@wolkoff.fi tai 05 4150 320

wolkoff viini- & olutkellari tapahtumat

laulaja- lauluntekijä Reima neuvonen
la 10.11. klo 21.00

Reima Neuvonen tulee esiintymään kellariin. Reima esittää illan aikana monipuolisen kattauksen omia ja lainattuja lauluja vuosien varrelta.

Tervetuloa!

Ilmainen sisäänpääsy.

wolkoffin kieltolaki KELLARILLA
PE 7.12.1929

Shhh… kieltolaki ei ole vielä ohi…
Tervetuloa hämyiseen Wolkoffin viini- ja olutkellariin nauttimaan iltaa kieltolain hengessä!
 
Yhdeksi illaksi pe 7.12. ovi ja ikkunat peitetään ja 20-luvun rytmit saavat vallan. Ilta on kaikille avoin ja erillisiä varauksia ei tarvitse.
 
Soihtupolku johdattelee sinut sisäpihan kautta sisään, ovimies haluaa kuulla kuiskatun sanan ”Al Capone”.
 
Ajan tunnelmaan on sallittua ja jopa suotavaa heittäytyä asusteilla ja teemaan pukeutumalla.
 
Tarjolla on Bee’s knees ja muita coctaileja, sekä rohkeilla on mahdollisuus kokeilla onneaan salaisessa pöydässä… shhh…