Varaukset

Tee

varaus

Varauksen tekeminen on helppoa, se onnistuu muutamassa minuutissa - varaa online, soita tai lähetä kysely.

Varaa online, Soita tai lähetä varauspyyntö

Otamme pöytävarauksia Wolkoff Ravintolaan lounaalle sekä illalliselle.

Tee varaus Table online pöytävarausjärjestelmän avulla tai soita 05 4150 320, mieluiten maanantai – perjantai klo 17 – 21 .

Voit myös lähettää varauspyynnön täyttämällä alla olevan lomakkeen. Saat mahdollisimman pian vahvistuksen varauspyyntöösi.

yksityistilaisuudet ja tapahtumat

Mikä tahansa tapahtuma tai juhlan aihe sinulla onkaan, haluamme tehdä siitä ikimuistoisen. Räätälöimme mielellämme siitä näköisesi.

Yksityistilaisuuksiin Wolkoffilla on käytössä kolme tilaa – Wolkoff Ravintola, max. 40 henkilöä, Wolkoff Viini & Olutkellari max. 30 henkilöä ja Wolkoff Kabinetti max. 12 henkilöä.

Wolkoffista on saataviilla myös erilaisia catering palveluita. Kerro tilasi & toiveesi, suunnitellaan yhdessä.

 

 


Tee pöytävaraus


Tee kellari- tai kabinettivaraus

Tyyppi *

Päiväys *

Kellonaika *

Henkilömäärä

Yhteystiedot

Nimi *

Sähköposti *

Puhelin *

Viesti

Wolkoff

RAVINTOLA

Wolkoff Ravintola avasi ovensa 1998 vanhassa keltaisessa puutalossa. Talo on yksi Lappeenrannan vanhimpia, reilut 160 vuotta. Ravintola palvelee väistötiloissa, Raastuvankatu 7, kevääseen 2020 asti.

Ravintolassa on tarjolla herkullista lounasta sekä illallista. Aina silloin tällöin järjestetämme myös teemaillallisia, esimerkiksi riistan merkeissä.

Ravintola sai Rotisseurs kilvet vuonna 2000. Rotisseurs järjestö myöntää laatukriteeriensä perusteella ravintoloille Rotisseurs-kilven, joka on merkittävä tunnustus ruoka- ja palvelutuotteen laadusta. Kilpiyritykset tarkistetaan vuosittain.

Max. 40 vierasta

Ravintola on avoinna:
Ma – Pe 11.00 – 14.00/ 17.00 – 23.00
La 16.30 – 23.00
Su suljettu
Viimeiset tilaukset keittiöön klo 22.00

 

 

 

 

 

Wolkoff

KELLARI

Wolkoffin Viini & Olutkellari avasi ovensa 2012. Kellarilla on tarjolla runsas valikoima laadukkaita viinejä, oluita sekä muita juomia, pääasiassa eurooppalaisilta pientuottajilta.

Juomien kera kellarista löydät myös herkulliset pikku purtavat, jotka vaihtuvat kuukausittain. Kaikki annokset ovat Wolkoff laatua.

Lähes kuukausittain järjestämme kellarissa erilaisia vapaamuotoisia & rentoja tapahtumia. Tapahtumat kietoutuvat hyvän juoman, ruoan, kulttuurin yms. ympärille. Oli kyseessä viininmaistelu, runo & viini-ilta tai olutmaistajainen, takaamme, että viihdyt – tule avoimin mielin.

Max. 30 vierasta

Kellari on avoinna:
Pe – La 17.00 – 01.00 (02.00)
Su – To suljettu

 

 

 

 

Wolkoff

Kabinetti - pois käytöstä toukokuu 2020 alkuun saakka

Wolkoff Kabinetti on idyllinen paikka esimerkiksi kokouksille, tapaamisille, maisteluihin ja muihin pieniin tilaisuuksiin.

Kabinetista löytyy normaalit tarvittavat kokousvälineet: valkokangas, videoprojektori sekä langaton verkko.

Kabinettiin on saatavilla Wolkoffin keittiössä valmistettua herkullista pikku purtavaa sekä juomia ja virvokkeita.

Max. 12 vierasta