Peruutusehdot

Alle 10 hengen seurueet voivat peruuttaa pelkän varauksensa veloituksetta, mikäli palveluja ei ole ennakkoon tilattu. Ennakkoon tilatut palvelut (menu, tarjoilu, juomapaketit ynnä muut ravintolan tarjoamat palvelut) tulee alle 10 hengen seurueiden peruuttaa vuorokautta aikaisemmin. Perumatta jääneet tilatut palvelut veloitetaan kokonaisuudessaan. Alle 10 hengen seurueet voivat peruuttaa varauksensa ja varatut palvelut puhelimitse tai sähköpostitse.

10 hengen ja sitä suurempien ryhmien varauksen peruutus on tapahduttava 14 vuorokautta ennen sovittua tilaisuutta. Myös tarjoilujen sekä henkilömäärän on oltava vahvistettuna 7 vuorokautta ennen tilaisuutta. Veloitamme tarjoilut vahvistetun henkilömäärän mukaisesti.

Mikäli henkilömäärä kasvaa ilmoitetusta, niin laskutamme toteutuneen mukaan. Erityisruokavaliot ja ruoka-aineallergiat tulee ilmoittaa viimeistään 3 vrk ennen tilaisuutta.

Mikäli peruutus tapahtuu kirjallisesti 7 vuorokautta ennen tilaisuutta, peruutuksen voi tehdä veloituksetta. Muussa tapauksessa veloitamme tilatut tarjoilut kokonaisuudessaan.

Isompien (10 henkilöä ja yli) ryhmien peruutukset tulee tehdä aina kirjallisesti ravintolan sähköpostisoitteeseen ravintolan aukioloaikana. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on saapunut. Perumatta jääneet varaukset veloitetaan kokonaisuudessaan. Erityisruokavaliot ja ruoka-aineallergiat tulee ilmoittaa viimeistään 3 vrk ennen tilaisuutta.

Tilaisuudet, joiden ajankohta on alle 14 vuorokautta varauksesta, sovellamme seuraavia sääntöjä:

Varauksen vahvistus heti tarjousta seuraavana päivänä.
Peruutus, henkilömäärän vahvistus sekä ruoka-aineallergiat ja ruokavaliot heti tarjousta seuraavana päivänä.

ENNAKKOON MAKSETUT TILAISUUDET

Emme palauta rahoja ennakkoon maksetuista tilaisuuksista.